LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zomermanicure. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zomermanicure

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zomermanicure" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zomermanicure te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het is een mooie zomerdag en deze twee meisjes zijn op het strand. Ze vinden het leuk om naar de zee te kijken en de zilte lucht te ruiken. Ze hebben een voorbeeldboek over manicure meegenomen, hierin staan heel veel voorbeelden van prachtige nagels. Die willen zij ook. Kun jij ze helpen met het uitzoeken van een zomerse manicure? Je kunt hun handen een complete metamorfose geven: je kunt kiezen of je het vrije model spel speelt of je kunt proberen de voorbeeldmodellen te maken. Volgens mij is het leuk om ze allebei te proberen.

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit manicurespel te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/girl_games/sunny_summer_nails.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zomermanicure Little Game