LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zoek lieve Duimelijntje. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zoek lieve Duimelijntje

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zoek lieve Duimelijntje" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zoek lieve Duimelijntje te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel dit sprookjesspel met Duimelijntje. Duimelijntje is een sprookje geschreven door de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Het is voor het eerst uitgegeven in 1836. Duimelijntje wordt geboren uit een bloem en ze leeft in het bos. Verschillende dieren willen met haar trouwen: zo zijn er de kever en de mol. Duimelijntje vind dat helemaal niet leuk. Hoe moet dat nou verder? Lees in dit spel hoe het verder gaat. Los de verschillen op in ieder level van het spel. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.

Spelbesturing

Speel dit 'Zoek de verschillen'-spel met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/find-the-differences-thumbelina.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zoek lieve Duimelijntje Little Game