LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vogelhuisje. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vogelhuisje

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Vogelhuisje" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vogelhuisje te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Thuis heb ik een echte vogel waar ik voor zorg, maar de vogeltjes in dit spel hebben een veel mooier verblijf! Net als bij een echte vogel moet je in dit spel goed voor de diertjes zorgen. Eten en drinken geven, de kooi schoonmaken, zorgen dat ze wat te doen hebben... Wat zijn de vogels uit dit spel mooi en wat lijken ze echt! Je speelt dit spel in verschillende levels. In elk level moet je proberen al de verzorgingsmetertjes op groen te spelen. Als dat lukt, ga je door naar het volgende level.

Spelbesturing

In dit verzorgingsspel gebruik je de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/my_sweet_bird.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vogelhuisje Little Game