LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Valentine Conquest. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Valentine Conquest

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Valentine Conquest" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Valentine Conquest te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
4.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het is Valentijnsdag, en je kunt eindelijk proberen om het hart te veroveren van de jongen of het meisje op wie je verliefd bent. Gooi hartjes naar je toekomstige geliefde, en probeer zijn of haar liefdesbalk leeg te laten lopen. De bonushartjes met een muntje eraan, zijn geld waard. Dit geld kun je hierna weer gebruiken om speciale hartjes te kopen. Je kunt namelijk verschillende speciale hartjes gebruiken om je geliefde nog sneller te veroveren: driedubbele hartjes, die de kans om je tegenstander te raken met drie vermenigvuldigen; cadeautjes, waarmee het zeker is dat je je doelwit raakt; donkerrode hartjes, die twee keer zoveel kracht hebben; hartjes in ijsblokjes, waarmee je je tegenstander drie beurten lang kunt bevriezen. Veel plezier en geniet van Valentijnsdag!

Spelbesturing

Met de linker en rechter pijltjestoetsen kies je je positie. Je kunt je maar een beperkt aantal keren verplaatsen: dit zie je aan het lichtgroene balkje. Kies hierna de juiste hoek met de pijltjes omhoog en omlaag. Dan bepaal je de schietkracht met behulp van de spatiebalk, en laat je de spatiebalk los om je hartje weg te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/valentine-conquest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Valentine Conquest Little Game