LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Trouwzaal versieren. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Trouwzaal versieren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Trouwzaal versieren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Trouwzaal versieren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ben jij ook zo dol op trouwerijen? Een bruid in een mooie jurk en een bruidegom in een deftig pak, dat blijft mooi om naar te kijken. Vandaag mag je aan de slag met de inrichting van een complete trouwdag. Je gaat de inrichting regelen van het stadhuis, de receptie en nog veel meer. Zoek meubilair, planten, bloemen en ballonnen uit. Zelfs de gasten en de bediening kun je uitzoeken! Tenslotte kies je een mooie bruid en bruidegom. In dit romantische spel kun je je fantasie wel kwijt, denk je ook niet? Veel plezier.

Spelbesturing

Speel dit trouwspel met je muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/marysweddingparty.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Trouwzaal versieren Little Game