LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tessa's Vakantiehuis. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tessa's Vakantiehuis

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Tessa's Vakantiehuis" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tessa's Vakantiehuis te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een deel uit de Tessa Serie. Als Tessa vakantie heeft, gaat ze naar haar vakantiehuis aan het strand. Het is een prachtig huis met een heerlijke tuin en een ruim terras waar je kunt barbecuen in de avond. Bovendien beschikt het ook nog over een jacuzzi, en alsof dat nog niet genoeg is een zwembad op het dak van het huis, vanwaar je ook nog eens uitzicht op zee hebt! Ik zou hier best wel op vakantie willen en jij vast ook wel. In dit huis mag jij alles zo gaan inrichten als jij het mooi vindt. Ook voor Tessa en haar vrienden mag je een mooi plaatsje zoeken.

Spelbesturing

Speel dit Tessa-spel met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/tessas-summer-holiday-home.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tessa's Vakantiehuis Little Game