1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Advertentie
My Sweet 16

My Sweet 16

Girls Games3,7Probeer om je zo mooi mogelijk aan te kleden voordat je op pad gaat voor je Sweet 16.
Feest Opmaken 3

Feest Opmaken 3

Girls Games3,6Kies een blouse, broek, accessoires en kapsel voor dit meisje.
Sportief Opmaken

Sportief Opmaken

Girls Games3,7Kies jij een leuke, sportieve outfit uit voor dit meisje?
Opmaken Dollmaker

Opmaken Dollmaker

Girls Games6,8Probeer om dit meisje zo mooi mogelijk op te maken!
Slim paard

Slim paard

Girls Games4,5Kijk eens wat een slim paard! Het dier kan tot 20 tellen. De cijfers heeft hij verstopt in het weiland. Zoek jij ze op? Laat zien dat je een echte speurneus bent!
Kapper 1

Kapper 1

Girls Games4,8Verander het haar van het model, precies zoals op het plaatje.
Tina: terug naar school

Tina: terug naar school

Girls Games5,6Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en Tina heeft er zin in. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de eerste schooldag? Ze wil een snelle make-over voordat ze gaat ontbijten.
Halloween Opmaken 5

Halloween Opmaken 5

Girls Games4,1Kleed dit meisje leuk aan, want het is Halloween vandaag.
Sue's Chinees

Sue's Chinees

Girls Games6,9Pak het deeg, rol het uit, vul het op, bak de lekkernij en doe ze in de soep.
Hond Opmaken 3

Hond Opmaken 3

Girls Games3,9Deze hond zit bij de dierenarts. Maak hem blij met wat leuke kleertjes.
Superster Serie 3

Superster Serie 3

Girls Games3,7Kijk eens naar het plaatje van deze Canadese zangeres en tekstschrijfster. Haar naam is Avril Lavigne. Avril is in Belleville, Canada geboren. Toen ze 17 jaar oud was had ze haar eerste nummer 1 succes met Let Go. Haar hit Sk8er Boi is ook heel bekend....
Dots Opmaken

Dots Opmaken

Girls Games4,2Kies een nieuw kapsel voor dit meisje en kleed haar mooi aan.
Jasmine Opmaken

Jasmine Opmaken

Girls Games4,6Jasmine gaat naar buiten, om een mooie herfstwandeling te maken. Geef jij haar een passende make up? Oogschaduw, mascara, blusher, lippenstift en verschillende kapsels, het is er allemaal dus ga je gang en maak er iets moois van! Ga naar de volgende...
Dora's tijgerlodge

Dora's tijgerlodge

Girls Games4Midden in de wildernis staat het oerwoudhotel van Dora. Er lopen allerlei dieren die je kunt bestuderen. Zwarte panters, slangen en krokodillen... of komt er bij jou een gorilla op bezoek? In dit spel bepaal jij zelf hoe alles eruit gaat zien.
Kapper 6

Kapper 6

Girls Games3,8Kies een model en geef haar een kapsel zoals op de voorbeeldfoto.
Kirsten Opmaken

Kirsten Opmaken

Girls Games3,6Kleed Kirsten zo mooi mogelijk aan en probeer haar gezicht leuk op te maken.
Mode voor Sue

Mode voor Sue

Girls Games3,5De vriendin van Sue weet dat het buiten koud is. Het gaat misschien zelfs sneeuwen! Daarom wacht ze tot jij haar warm aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jasjes en broeken, schoenen en laarzen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een...
Flirtende prinses

Flirtende prinses

Girls Games4,7De knappe prinses in dit spel is uitgenodigd op een geweldig bal in het kasteel. Er zijn heel veel knappe prinsen die ze stuk voor stuk wil veroveren. Maar er is heel wat concurrentie van andere prinsessen. Help deze knappe prinses om al de prinsen te...
Mijn lekkerste pizza

Mijn lekkerste pizza

Girls Games6,7In dit winkelspel komen je klanten hun pizza's bestellen. Het is jouw taak om de bestelde pizza's klaar te maken. Doe je dat goed, dan zijn je klanten tevreden en kun je door naar het volgende level. Als je klanten de pizza's lekker vinden, komen ze natuurlijk...
Halloweenhuis

Halloweenhuis

Girls Games5,2Het is leuk om met Halloween je hele huis in te richten met Halloweenspulletjes. Pompoenen voor de deur en een geraamte in de gang... en zo zijn er nog een heleboel andere enge decoraties te bedenken. Griezelig en grappig tegelijk!
Paashaas Opmaken

Paashaas Opmaken

Girls Games3,9Probeer de Paashaas zo leuk mogelijk aan te kleden.
Schermkus

Schermkus

Girls Games4,8Onthoud in welke buis het mooie meisje zit om een kus van haar te krijgen. Heb je het mis, dan word je door heel iemand anders gezoend!
Winter Bar

Winter Bar

Girls Games3,8Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen voordat ze bevriezen. Wanneer je klanten bevroren zijn moet je ze eerst ontdooien.
Moderne prinses: perfecte make-up

Moderne prinses: perfecte make-up

Girls Games3,8Deze modieuze prinses wil dat haar make-up helemaal perfect is. Denk je dat jij haar kunt helpen in dit make-overspel voor meiden? Probeer de verschillende soorten eyeliner, lippenstift en nog veel meer.
Lily's trouwerij

Lily's trouwerij

Girls Games5,4Deze bruid gaat trouwen. Help haar om de perfecte trouwjurk te ontwerpen en voeg er een paar coole accessoires aan toe in dit leuke online make-overspel. Zou je haar ook een mooi kapsel kunnen geven?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Spelletjes - Meisjes Spelletjes Little Game