LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mode in Californië. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mode in Californië

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Mode in Californië" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mode in Californië te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel dit leuke spel waarin het gaat over opmaken, aankleden, decoreren, puzzelen fotograferen en verzorgen. Irena en Bobo haar hondje leren je hoe het leven is in het zonnige Californië. Wat is het leuk om daar te wonen zeg! Het is er elke dag zonnig weer, en je kunt dus gerust een luchtige outfit voor Irena uitzoeken. Je vindt er de prachtigste stranden, havens en zwembaden waar Irena kan flaneren met zomerse kleding. Maak met de camera foto's van je creaties en stuur deze naar vrienden of zet ze in het fotoalbum. Ook is het mogelijk om de vloeren en de muren van Irena's appartement te veranderen. Vergeet je ook niet om de planten af en toe water te geven? Bobo vindt het ontzettend leuk als je af en toe eens met hem speelt!

Spelbesturing

Speel dit modespel met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/girl_games/CaliforniaGirl_v04_secure.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mode in Californië Little Game