LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Lieve Baby Jongetjes. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Lieve Baby Jongetjes

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Lieve Baby Jongetjes" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Lieve Baby Jongetjes te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel ga je voor een lief, klein jongetje zorgen. Het jongetje speelt in de tuin. Laat het ventje met een hondje spelen, laat hem slapen als hij moe is, geef hem eten als hij honger heeft, doe hem onder de douche als hij vies is, etc. Als je op het jongetje klikt, kun je zien of hij gezond en gelukkig is. Je kunt geld verdienen door goed voor hem te zorgen. Met het geld kun je nieuwe dingen voor hem kopen. Zo maak je van jouw baby het gelukkigste babyjongetje ter wereld. Er zijn drie levels in dit spel. In level twee en verder zijn er meer babyjongetjes te verzorgen, maar ik weet zeker dat je dat ook kan.

Spelbesturing

Speel dit babyjongetjes-verzorgspel met behulp van de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/girl_games/my-sweet-baby-boy-3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Lieve Baby Jongetjes Little Game