LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Liefde en Valentijnsmode. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Liefde en Valentijnsmode

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Liefde en Valentijnsmode" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Liefde en Valentijnsmode te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Vandaag gaan we kleding regelen voor vier vrienden die Valentijn vieren. Het zijn twee stelletjes. Zoek jij leuke kleding en make-up voor ze uit? Je kunt kleuren en vormen aanpassen. Zelfs de nagels van de meisjes kunnen worden gelakt! Kies hierbij ook een mooie ring uit om het geheel compleet te maken. Wow, zo'n ring wil ik ook wel uitzoeken voor Valentijn! Kies uiteindelijk waar de twee stelletjes heen gaan om een heel romantische Valentijn te vieren. Wordt het Parijs of Nederland? Gaan ze in een kasteel overnachten, of aan zee? Gaan jouw stelletjes op stap in een geweldige sportauto, of kiezen ze toch voor een bankje bij de bloementuin? Probeer alles uit en maak een foto van het mooiste resultaat. Zet die op je Facebookpagina, zodat je vrienden kunnen zien hoe goed jij bent in kiezen van een romantische outfit!

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit modespel te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/valentine-friends-in-love.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Liefde en Valentijnsmode Little Game