LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Eva's Kapsalon. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Eva's Kapsalon

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Eva's Kapsalon" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Eva's Kapsalon te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is het vierde deel in de Tessa-serie. Eva is de beste vriendin van Tessa. Je hebt haar al leren kennen in het spel Tessa's schoentjes. Tessa en Eva gingen in dit spel naar de stad om schoenen te kopen. Nu moet je Eva helpen. Eva heeft een kapsalon. Wauw, dat ziet er trendy uit zeg. Ze wil dat haar klanten weten dat het de beste kapsalon in de stad is. Ze wil daarom vijf sterren verdienen. Kun jij haar daarbij helpen? Kap Eva's klanten precies zoals ze dat aangeven. Als je alles goed doet, kun je voor Eva sterren verdienen. Je kunt ook "free model" spelen: je verdient dan geen sterren, maar je kunt het model kappen zoals jij dat leuk vindt.

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit kappersspel te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/eva_s_hair_studio.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Eva's Kapsalon Little Game