LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dwergenland Deel 1. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dwergenland Deel 1

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dwergenland Deel 1" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dwergenland Deel 1 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Nadat een reusachtige mensenvoet het hele dorp van deze dwergenstam had platgetrapt, moesten de dwergen uitwijken naar een nieuwe plek. Na dagen in het bos te hebben gelopen, vonden ze eindelijk een open plek waar ze hun dorp opnieuw kunnen opbouwen. Kan jij ze hiermee helpen?

Spelbesturing

Dit spel speel je met de muis. Klik op de voorwerpen in het roze menu dat aan de rechterkant van het scherm verschijnt en sleep ze naar de plaats waar je het dorp bouwt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/girl_games/dwarfs-world.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dwergenland Deel 1 Little Game