LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Amerikaanse Pancakes. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Amerikaanse Pancakes

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Amerikaanse Pancakes" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Amerikaanse Pancakes te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Dan moet je echt aan de slag met dit kookspel! Hierin leer je spelenderwijs hoe je Amerikaanse pannenkoekjes kunt maken. Leer welke ingrediënten je nodig hebt voor het beslag en let goed op dat het vuur niet te hoog staat, want dan branden je pancakes aan. Als je het spel hebt gespeeld, ga je natuurlijk zelf in de keuken aan de slag om dit heerlijke recept te maken. Veel plezier!

Spelbesturing

Gebruik de muis om dit recept klaar te maken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/american_pancakes.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Amerikaanse Pancakes Little Game